Premiär! På Kulturnatten öppnar no 36 hos Hud & Hälsa! 

Petra och Carina har under sju år framgångsrikt drivit klädbutiken no 36 i Linköping. Nu flyttar de in hos Hud & Hälsa och ger Norrköping ett breddat utbud av klädmärken – Twist & Tango, Hope, 2nd Day, Rodebjer, Munthe, Demoy är några av dem. Butiken är liten och charmig med små rum som fylls av kläder och accessoarer som schalar och smycken. Den ger känslan av ett hem, precis som grundtanken alltid varit för Petra och Carina. 

– Det ska bli fantastiskt roligt att få öppna butik här, i en stad med ett härligt kulturliv och med många restauranger, säger Petra.
Att de är nära sammankopplade med Hud & Hälsa kommer ge flera synergieffekter. Räkna exempelvis med kvällsevent tillsammans med Hud & Hälsa framöver.

Nu på lördag klockan 15 är det alltså premiär på Norrköpings nyaste klädbutik. VARMT välkommen! Dagen till ära finns flera erbjudanden. Butiken håller öppet fram till 20 och har egen ingång från Gamla Rådstugugatan (även om du under Kulturnatten kan gå in via Hud & Hälsa också – som håller öppet hus).

Ordinarie öppettider: 
Vardagar: 11-18
Lördagar: 11-15

FullSizeRender[3] no 36