Om Hud&Hälsa

Välkommen till Hud & Hälsa.

Hud & Hälsa grundades 1986 av Gunilla Magdesjö, specialiserad hudterapeut, som fortfarande driver verksamheten framåt med varmt engagemang. Hon har sedan starten haft en tydlig riktlinje att du som kund ska känna dig trygg och sedd.
Hud & Hälsa arbetar på en professionell nivå med stöd av den senaste forskningen inom hudvård.
Att ligga i framkant och vara mån om att utvecklas med kunderna är viktigt för Hud & Hälsa, som alltid arbetar resultatinriktat för att behandlingarna ska ge synbar effekt. Därför utökas verksamheten under hösten 2018 med nya avancerade behandlingar och nya kompetenser genom flera legitimerade sjuksköterskor. Därmed tas klivet till att Hud & Hälsa blir klinik. Läs om våra behandlingar här

Mer om grundaren Gunilla Magdesjö

Gunilla Magdesjö startade Hud & Hälsa i Linköping 1986 och expanderade till Norrköping 2010. Hon är hälsoterapeut, makeupartist och stylist, utbildad i Sverige, Rom, Paris, New York. Hon är även utbildad SHR-auktoriserad hudterapeut på Elisabeth Skolan Stockholm och har läst till specialiserad hudterapeut på Uppsala Universitet. År 2012 blev Gunilla invald som vice ordförande i riksorganisationen SHR och var med där fram till år 2015.

Gunilla driver Hud & Hälsa med stort engagemang och är mån om att följa med i utvecklingen vad gäller branschnyheter, lagar och regler. Hon skräddarsyr varje behandling så att den passar kundens hud – och sinnelag. Hon har ständig närvaro och ser till att kunden trivs och blir sedd. Gunilla menar att alla behöver hudvård, ung som gammal, kvinna som man.

Gunilla beskriver sig själv så här:
– Jag älskar verkligen mitt jobb! Att skapa ett helhetskoncept som håller i längden för kunden är mitt motto. En hud ska kunna tåla väder och vind och genomgå alla livets åldrar. Då vill jag kunna ge mina kunder de bästa förutsättningarna för att huden ska må bra i alla situationer.