Om Hud&Hälsa

Välkommen till oss på Hud & Hälsa. Vi har alltid strävat efter en helhetssyn vad gäller välmående, oavsett om det är en avslappnande massage eller en tuff ansiktsbehandling. Vår drivkraft är att du som kund ska må bra när du går härifrån – inifrån och ut.

Hud & Hälsa grundades 1986 av Gunilla Magdesjö, specialiserad hudterapeut, som fortfarande driver verksamheten framåt med varmt engagemang. Hon har sedan starten haft en tydlig riktlinje att du som kund ska känna dig trygg och sedd hos oss.
Oavsett vem du träffar på Hud & Hälsa så lovar vi att ta hand om dig så att du känner dig trygg och omhändertagen. Vi arbetar på en professionell nivå med stöd av den senaste forskningen inom hud och hälsa.

Hud & Hälsa är måna om att ligga i framkant och vi är måna om att utvecklas med de kunder vi har. Vi har alltid arbetat resultatinriktat och en behandling hos oss ska ge kännbar effekt. Nu blir den än mer synlig. Från och med 2018 erbjuder vi IPL- och laserbehandlingar och välkomnar i samband med det den legitimerade sjuksköterskan Eva Ivarsson till oss. Läs mer om Eva här.

Att fortsätta utvecklingen av Hud & Hälsa genom att komplettera kompetensen med flera leg. sjuksköterskor innebär att Hud & Hälsa nu tar klivet till att bli en klinik.

Mer om grundaren Gunilla Magdesjö

Gunilla Magdesjö har sedan starten 1986 arbetat med olika typer av behandlingar inom hälsa och hudvård. Att förebygga och stärka huden genom alla de förändringar en hud genomgår genom åren är något Gunilla ser som en fantastisk förmån att få arbeta med.

Hennes mångåriga kunskap har bidragit till en stark och trogen kundkrets. Hon håller sig alltid i absolut framkant vad gäller hudvård och levererar säkra och fina resultat på kunderna. Att alltid erbjuda den hudvård som ger synbara resultat och skydda sina kunder mot behandlingar som kan vara helt verkningslösa är också viktigt för Gunilla.