Övriga behandlingar

 

FRANSAR OCH BRYN
Få saker kan förändra utseendet så mycket som ett par välformade ögonbryn. Färgade fransar och bryn med fin form ger en naturligt vacker inramning av ögonen och lyfter hela ansiktet.
Vi utför frans- och brynfärgning inklusive plock och vax i olika varianter. (Se prislistan för mer information.) En utmärkt tillvalsbehandling!

VAXNING
En effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Vid regelbunden vaxning växer håret ut mer långsamt, blir glest och mjukt. Vaxning håller håret borta i flera veckor och du slipper stubbig återväxt (som vid rakning). För att bibehålla bästa resultat bör du undvika rakning mellan behandlingarna.
Vi utför hårborttagning med roll-on för att på ett effektivt och skonsamt sätt ta bort din oönskade hårväxt. I ansikte och på känsliga partier har vi peelande vax som är extra skonsam för känslig hud. För att uppnå bästa resultat är det viktigt att längden på håret som du vill vaxa är cirka 2-5 mm långt. Resultatet brukar hålla i 4-6 veckor.

Vi erbjuder vaxning av:
hela ben, halva ben inklusive knä, hel arm, halv arm inklusive armbåge, axel, bikinilinje (kvinna), rygg.

ÖRONHÅLTAGNING, Blomdahl 

Öronhåltagning är ett känsligt ingrepp och därför finns all anledning att göra det säkert och riktigt. Pierceing är utvecklad utifrån med modern teknik och säkra material. Med Blomdahl Medical Ear Piercing får du en säker öronhåltagning tack vare maximal hygien, inkapslad engångaskasett och håltagningsörhängen i medicinsk plast helt utan nickel.