Kroppsbehandlingar

Vi tar inte bara hand om ditt ansikte. Vi tar hand om din kropp också. Vi erbjuder flera behandlingar för att hålla din kropp mjuk och fast med vacker lyster.

PROFESSIONAL ALPHA BETA BODY PEEL (60 min)
Den här behandlingen är speciellt anpassad för kroppen. Behandlingen består av fem olika AHA- och BHA-syror som verkar djupgående och har multifunktionell effekt och förbättrar hudkonditionen. Den ger spänst, återfuktar och motverkar hyperpigmentering – som till exempel inåtväxande hårstrån, acne och solskador. Den dämpar också rodnader och jämnar ut hudtonen. Huden exfolieras och blir ren, klar och strålar av lyster!
Behandlingen passar nästan alla hudtyper och rekommenderas som en kur på fem gånger; därefter en gång per månad. Du kan också välja att göra enstaka behandlingar.

 

new-logo
ALPHA BETA BLACK TREATMENT
Här får du en ryggbehandling där huden exfolieras, blir ren, klar, spänstig, jämn och får strålande lyster. Den motverkar effektivt acne och reglerar talgproduktionen. Den har också en porsammandragande verkan.

AVKOPPLANDE OCH RENANDE RYGGBEHANDLING (50 min)
Behandlingen börjar med rengöring efter hudtyp (samt eventuellt borttagning av hår), och följs av peeling, kemisk eller skrubb. Din hud värms upp av ånga inför portömning, du får även ryggmassage följt av renande och uppfräschande mask och avslutande fuktkräm.

Massage 
Massage med välgörande oljor som ökar cirkulationen. Oljan sitter kvar efter behandlingen  för bästa resultat.