Yoga

ALLA KAN YOGA! 
I våra vackra, ljusa lokaler i Norrköping är du välkommen på yoga. Vi erbjuder flera olika varianter och yogan anpassas alltid efter dina förutsättningar.

KUNDALINIYOGA
Kundaliniyoga stärker kropp och sinne och bidrar till fysiskt och känslomässigt välbefinnande genom att stimulera våra inre organ, nervsystem, körtlar, hormoner, immunförsvar, syretillförsel med mera. Yoga gör kroppen mer flexibel och balanserad, stimulerar matsmältningen, minskar stresspåslag, hjälper oss att hantera stress och gör att vi kommer mer i kontakt med oss själva.

Vi använder oss av kroppsställningar/rörelser, andningsteknik och meditation. Rörelserna stimulerar våra inre organ och gör kroppen mer flexibel. Andningsteknik och meditation hjälper oss att kontrollera vårt sinne istället för att låta sinnet styra oss. Det parasympatiska nervsystemet stimuleras så att lugn- och ro-hormoner frisätts vilket leder till välbefinnande, lugn och centrering. Avslappning är en viktig del i yogan för att ge oss tid att integrera yogans effekter i kroppen. Olika yogapass fokuserar på att stimulera och balansera olika delar av kropp, sinne och känslor.
För att boka kundaliniyoga online, klicka här!

HATHA YOGA
Den vanligaste formen av yoga. Här lär vi oss att balansera och kontrollera kropp och sinne.Vi övar på kroppsställningar och andningsövningar som löser spänningar och gör kroppen rörligare och smidigare.
Yogan är ett magiskt fitnessprogram som hjälper till att balansera känslor, skärpa intellektet och skapa inre harmoni. På köpet får vi en starkare kropp!<

PAWANMUKTASANA
”De små luft och spänningsfrigörande övningarna” är ett lätt program som de flesta kan göra utan besvär. Det är en utmärkt förberedelse för andra yogaställningar.
Det betraktas ofta som ett program för nybörjare och äldre, men även de som har erfarenhet av yoga får stort utbyte av dess verkningar.

Pawanmuktasana består av en serie rörelser som befriar leder och muskler från stelhet och giftämnen och frigör luft från tarmarna. Får igång hjärta och lungor och frigör blockeringar, även bra vid menstruella besvär.