Massage

AVSLAPPNANDE MASSAGE (30, 60, 90 min)
Den bästa massagen för dig som vill ha en avslappnande massage i lugn rytm som lugnar både tankar och får dig att känna dig skönt avslappnad. Massagen får igång blodcirkulationen och frisätter hormonet oxytocin – ”lugn och ro-hormonet”. Det gör att eventuella muskelspänningar till viss del släpper och du går ner i varv. En lugn och skön upplevelse!

HOT STONE MASSAGE (60, 90 min)
En djup och avslappnande massage med varm lavastenar. Massagerörelserna med de heta stenarna motsvarar sex olika massagegrepp bara med händerna. Med värme i kombination med aromatiska oljor kommer massagen längre ner i muskeln utan att känna den smärta en djupgående behandling annars medför. Blod- och lymfcirkulationen ökar och cellförnyelsen stimuleras. Massagen främjar ett positivt energiflöde, är djupt avslappnande och ger ny kraft och energi.

LYMFMASSAGE
Manuell lymfmassage utvecklades på 1930-talet och är sedan dess en vetenskapligt bevisad och erkänd metod, både inom friskvård och terapeutiskt. Det är en mjuk, avslappnande, smärtfri och mycket hälsofrämjande massage som påverkar blod- och lymfcirkulationen, sänker muskelspänningar, lindrar smärta, är immunsvarshöjande och påverkar lugn- och rohormonet oxytocin.

MASSAGE AV NACKE, ANSIKTE, RYGG
Vi erbjuder även massage av nacke, ansikte och rygg samt aromamassage. Se vår prislista för mer information!

YOGAMASSAGE (90 min)
En helkroppsbehandling där massage varvas med stretchar. Många känner sig behagligt “utsträckta”, lättare och djupt avslappnade efter behandlingen. Yogamassage hjälper kroppen att återställa sin egen naturliga förmåga att återhämta och läka sig själv. Behandlingen bidrar till ökad flexibilitet, förbättrad hållning och stärkt immunförsvar.

TIBETANSK ANSIKTSMASSAGE (60 min)
Djupt avslappnande behandling som bearbetar muskler och bindväv. Cirkulationen ökar och kroppen får hjälp att släppa spänningar och slaggämnen. Behandlingen kan bidra till att lätta upp avtryck i ansiktet och hela kroppen stimuleras genom akupressur. Den första behandlingen som bearbetar bindväven är välgörande och djupt avslappnande i sig men också en förberedelse för de följande tre behandlingarna som fokuserar på djupgående massage på olika delar av ansikte, hals och nacke.

AVSLAPPNANDE ANSIKTSMASSAGE (40 min)
Ansikte, nacke och huvud är områden där det ofta samlas spänningar och värk. Genom massagestrykningar och akupressur slappnar musklerna av och tankarna stillas. En olja bestående av sju naturliga örtoljor används.