Gunilla Magdesjö

Gunilla Magdesjö har en gedigen meritlista. Hon är utbildad hälsoterapeut, makeupartist, stylist, utbildad i Sverige, Rom, Paris, New York  och är även utbildad SHR auktoriserad hudterapeut på Elisabeth Skolan Stockholm,  specialiserad hudterapeut, utbildad på Uppsala Universitet. Sedan 1986 driver hon Hud & Hälsa med stort engagemang och är mån om att följa med i utvecklingen, om branschnyheter, lagar och regler.

-2012 blev jag  invald i vår riksorganisation SHR där jag arbetade som vice ordförande fram till början av 2015. Vi jobbar för att tydliggöra vårt yrke. Läs vidare om SHR.
Hennes kunder vet att de blir väl omhändertagna. Många säger att de inte ens vet vad hon gör – men att ”det blir väldigt bra”. Hon är nämligen oerhört mån om att skräddarsy varje behandling så att den passar kundens hud – och sinnelag.

Vad är det som gör dig så unik?
– Min inlevelse, jag har en ständig närvaro. Jag ser till att kunderna trivs och blir sedda. Säkerhet, precision, välmående, resultatinriktade behandlingar och produktverktyg är viktiga delar jag aldrig viker från. Jag är också mån om att kunden ska känna att ”just du är viktig”och att behandlingarna  verkligen ger ett bra resultat.

Vad har du för kunder?
– Kvinnor, ungdomar och män från 12 till 95 år. Det är en stor bredd – men så är också vårt utbud brett – för att kunna tillgodose en bred kundkrets.

Vad brukar kunderna behöva hjälp med?
– Ungdomar behöver hjälp med acne, fet och storporig hy. Jag är mån om att skapa varaktiga rutiner, läka och reparera. Kvinnorna behöver oftast behandla acne, torr, känslig och/eller solskadad hud, ärr och pigmenteringar. Männen behandlar jag för fet/ känslig hud, hårsäcksproblem och hjälper dem att få bra rutiner vid rakning. Jag ger huden motion – med ett långsiktigt och adekvat resultat.

Hur går behandlingarna till?
– Jag inleder alltid med en hudanalys för att se hur kunden mår, livsstil och rutiner. Utifrån det hjälper jag till att skapa ett helhetskoncept med långsiktiga rutiner som passar den enskilda kunden. Jag gör kundens hud motståndskraftig mot yttre påverkan som torr luft, stress, kyla… Jag älskar verkligen det här jobbet och att få ta hand om mina kunder på bästa sätt. Jag hoppas och tror att det återspeglas hos mina kunder under och efter behandlingen.